Vacature: Kok (36 uur p.w.)

Vacature alert! Wij zijn, op korte termijn, op zoek naar een zelfstandig werkende professionele kok (36 uur p.w.). En niet zomaar één… We zoeken een kok die naast heerlijk koken, niet kan wachten om zijn/haar passie over te brengen aan onze cliënten.

Samen met jouw team ben jij verantwoordelijk voor een optimale sfeer in de (moderne) keuken en de kwaliteit van de producten. BraZZerie & Bakkerij Abrona is net heropend en prachtig gerenoveerd.

Je neemt, naast je passie voor het koken, ook jouw ervaring mee en deelt dit graag met de collega’s en de cliënten. De werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden en uitgeven van kwalitatieve en aantrekkelijke gerechten ten behoeve van de BraZZerie. Daarnaast zorg je met de collega’s voor een optimale sfeer in een leer/werkomgeving.

De werkzaamheden

De hierboven genoemde taken kunnen als volgt worden omschreven:

  • Je bent medeverantwoordelijk voor de inkoop, voorraadbeheer en de bruto-winst marge van de keuken;
  • Je werkt in een vastgesteld keukenbeleid, bepaald door het team en de bedrijfsvoering;
  • Je bewaakt samen het keukenbudget en de realisatie van de resultaten en de doelstellingen vanuit het vastgestelde bedrijfsplan;
  • Je geeft samen met de collega koks vorm aan de processen in de keuken en creeert een optimale werksfeer;
  • Je zorgt dat er gewerkt wordt volgens de voorschriften op het gebied van veiligheid en HACCP.

Uiteraard werk je hierbij nauw samen met de persoonlijk ondersteuner om de doelen van de clienten te behalen.

Dit verwachten we

Je hebt minimaal een afgeronde relevante koks-opleiding en je bent leermeester, aangevuld met ruime werkervaring als zelfstandig werkende kok binnen de Horeca/restaurant-branche. Je bent computervaardig en je hebt ervaring met richtlijnen en relevante wet- en regelgeving. Je bent flexibel in de te werken uren en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Het is een pré wanneer je affiniteit hebt met de cliënten. Let op: op zon- en feestdagen is het bedrijf gesloten, flexibele zaterdag dienst.

Verder is het van belang dat je eigenaarschap kunt tonen en innovatief gericht werkt. Het proces van zelforganisatie moet je goed kunnen begrijpen. Vanzelfsprekend ben je gastvrij ingesteld en representatief. Ook zijn de volgende competenties van belang: analyseren, plannen en organiseren, resultaatgerichtheid en ontwikkelingsgerichtheid. Tevens moet je communicatief sterk zijn.

Dit bieden we

Wij bieden een uitdagende en inspirerende werkomgeving in de zorg mét toekomstperspectief. We werken met geavanceerde begeleidingsmethoden binnen een zeer moderne omgeving. Werken bij Abrona betekent veel ruimte voor ontplooiing en ontwikkeling. Het salaris is conform de CAO Gehandicaptenzorg. Afhankelijk van ervaring en competenties wordt de FWG bepaald, met daarin uitgaande van de max van FWG 40 en dat is €2807,00.

Naast dit salaris bieden we meer:
• Een eindejaarsuitkering.
• Scholing en begeleiding: Je mag deelnemen aan projectgroepen en je kunt persoonlijke cursussen volgen.Collectieve verzekeringen (bijvoorbeeld auto-, woon- of zorgverzekering) met korting.
• Een meerkeuzesysteem voor arbeidsvoorwaarden. Een fietsplan of fitnessabonnement bijvoorbeeld maar ook het volgen van een cursus of een bezoek aan een congres behoort tot de mogelijkheden. Evenals het aanschaffen van een laptop, tablet of mobiele telefoon voor privé gebruik.
• Wist je dat elke medewerker van Abrona een abonnement op CultuurWerkt! krijgt? Hiermee bezoek je musicals, voorstellingen, concerten en musea met korting. En via Goodhabitz bepaal jij zélf aan welke trainingen je wil deelnemen. 

Zoeken wij jou?

Ben je enthousiast na het lezen van de vacature, sta je stevig in je schoenen en voldoe je aan de criteria van Abrona? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Dit doe je via de volgende link: https://bit.ly/2Mb18lH. Bij indiensttreding dien je een geldige VOG te kunnen overhandigen.

Deze vacature sluit op maandag 10 juni 2019