Gelegenheid

BraZZerie Abrona staat klaar om de perfecte sfeer te creëren voor uw feest. Of het nu gaat om een (bruilofts)feest, een zakelijke borrel of een jubileumviering. Zowel particulier als voor zakelijk verzorgen we voor u een onvergetelijk knalfeest.

Een bruiloft, bedrijfsfeest of jubileum vieren?

Vier uw feest in een intieme kring tot 30 personen of groots tot wel 80 personen. Samen met u vinden we de ruimte die het beste bij uw wens past. Wilt u een besloten feest geven? Ook dit is mogelijk.

Catering

Natuurlijk is een feest niet compleet zonder heerlijk eten en drinken. Vanaf 20 personen verzorgen wij ook de catering van uw feest. Kijk snel naar onze buffetmogelijkheden, waar alles wordt bereidt met verse producten. Wanneer ons terras open is, behoort een barbecue ook tot de opties. Medewerkers van de keukenbrigade grillen met veel plezier de heerlijkste vlees- en visgerechten, bekijk ons BBQ buffet

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u!

CaFeest

Wel zin om een feestje te organiseren, maar geen zin in alle rompslomp? Dan hebben wij de oplossing: een all-inclusive arrangement in onze bar: CaFeest!

Vergaderen

Vergaderen op een bijzondere locatie in het midden van het land? Dat kan! U kunt al bij ons terecht vanaf 8:00 uur ‘s ochtends. Het is mogelijk om te vergaderen met een gezelschap tot 25 personen. Afhankelijk van uw wensen en het aantal deelnemers wordt de juiste setting bepaald.

Alle ruimten beschikken over (gratis) WiFi, u kunt gebruik maken van verschillende presentatiemogelijkheden en er is een muziekinstallatie beschikbaar.

Catering
Wij serveren koffie, thee en frisdrank, een ontbijt of bijvoorbeeld een lunch. Net wat uw wens is! Ook voor een afsluitende borrel draaien onze medewerkers hun hand niet om. Benieuwd naar de mogelijkheden? Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via brazzerie@abrona.nl of bel 030 – 666 88 67.