Over Abrona

Met elkaar, voor elkaar

Met elkaar, voor elkaar. Dat is waar Abrona voor staat. Abrona biedt mensen met een verstandelijke beperking of om andere redenen een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, ondersteuning. Onze medewerkers werken in de bediening, in de keuken, in onze eigen bakkerij “Broeckertaart”, de housekeeping, de facilitaire dienst en op de administratie. Allemaal onder begeleiding van professionele vakmensen.

Uit de praktijk
Wesley begon met werken bij BraZZerie Abrona in De Meern. Hij heeft een grote ambitie en is daarom doorgestroomd naar ons hotel. Hier kreeg Wesley de kans om een leertraject te volgen, vol sociale en vaktechnische vaardigheden. De groei van Wesley bleef niet onopgemerkt. Hij heeft intussen een contract bij een van onze partners. Daar zijn wij heel trots op!

Meer informatie over Abrona: www.abrona.nl
of mail naar info@abrona.nl

Vrienden van Abrona
Alle leveranciers van het Hotel Restaurant zijn vrienden van Abrona. Zij delen hun kennis, tijd en middelen. Zo bouwen we samen aan de toekomst van onze medewerkers.

Word ook Vriend van Abrona

Word ook vriend van Abrona en investeer in een leer- en werkomgeving waar onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen en een werkplek hebben midden in de samenleving. Een kleine bijdrage per jaar kan het verschil maken in het leven van mensen met een beperking. Zij verdienen een eerlijke kans! Meer informatie over ‘Vrienden van Abrona’ is te vinden op www.vriendenvanabrona.nl of mail vrienden@abrona.nl