Onze Partners

BraZZerie & Bakkerij Abrona werkt graag samen met lokale partners. Dit kan zijn op het gebied van maatschappelijke betrokkenheid, bijvoorbeeld in de vorm van dagbesteding voor cliënten met een beperking. Of een partner die het aanbod van BraZZerie & Bakkerij uitbreidt, wat de gastvrijheid van Abrona nog meer versterkt.

Buitenplek Más Mik Benschop

Op een prachtige plek middenin de natuur met riant terras, uniek en vrij uitzicht op de achterliggende weilanden én een schitterende boomgaard verzorgt Más Mik zakelijke bijeenkomsten, (trouw)feesten, bbq’s, borrels, lunches, buffetten of ‘walking dinners’. Daarnaast bieden wij catering op locatie en hebben wij een broodjes-service voor de regio.

Website Más Mik

Partyschip ‘Sweet Caroline’

Vanuit onze thuishaven Oudewater varen we richting Montfoort / IJsselstein of naar Hekendorp / Haastrecht. 

Ons partyschip is een orginele locatie voor een bruiloft, verjaardag of jubileum. We kunnen tijdens de vaart kleine hapjes verzorgen, maar een diner aan boord is uiteraard ook mogelijk. Ons verse gebak wordt verzorgd door Hotel Restaurant Abrona. En wat dacht u van bingo of karaoke tijdens de vaart? Bekijk de mogelijkheden op onze website.

Lees meer »

Smit & Dorlas Koffie

Geen betere gast dan een tevreden gast. En daar draagt SMIT&DORLAS graag aan bij. Met topkoffie, de beste apparatuur en een service die continuïteit garandeert.

Website Smit & Dorlas

Leidscherijnwijn.nl

Eric Eimers is van alle tijden. Wij hebben ons oog laten vallen op wijnen die sinds jaar en dag actueel zijn, traditioneel én eigentijds. De trends die de wijnwereld ons biedt, volgen wij natuurlijk op de voet. Voortdurend zijn wij op zoek naar vernieuwende mogelijkheden qua smaak en dessin.

Website Leidsche Rijn Wijn

Swinkels

Swinckels’ Superior Pilsner is een pilsener dat goed tot zijn recht komt in eigentijdse zaken waar de focus ligt op goed dineren of lekker borrelen. 

De uitgesproken, frisse & verfijnde smaak van Swinckels’ verdient een moment om van te genieten. Die momenten creëren we constant in de horeca. Swinckels’ werkt samen met ondernemers en chefs die zichzelf durven te onderscheiden en gedreven worden door hun intuïtie en buikgevoel. Ondernemers die net als wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Daar zijn wij trots op! “Aways trust your inner voice”.

Lees meer »