BraZZerie Abrona

Goed eten op een bijzondere locatie

Koffie drinken met iedere dag een ander stuk taart uit onze bakkerij, heerlijk lunchen op ons zonnige terras, gezellig borrelen met vrienden aan de bar óf uitgebreid dineren. Het is allemaal mogelijk bij BraZZerie Abrona. U bent in goede handen bij onze barista’s, koks en kanjers in de bediening. Zij zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Verse ingrediënten

Op uw bord vindt u alleen maar eerlijke ingrediënten. Zo komen de (biologische) groenten allemaal uit onze eigen moestuin. Daarnaast werken wij altijd met verse ingrediënten, van vaste leveranciers. Wij geven duidelijke voorkeur aan partners en leveranciers met een MVO-oogmerk.

Reserveer een tafel

Lunch

Een heerlijke salade, een authentieke clubsandwich of uitsmijter. En alles wordt geserveerd met brood uit onze eigen bakkerij. Op onze lunchkaart staat ongetwijfeld iets wat u lekker vindt. Komt u proeven?

Bekijk de lunchkaart

We hebben ook een heerlijke lunchplank met allerlei lunchgerechtjes zoals een canape met rundercarpaccio, pesto, parmezaan of een wrapje met tonijnsalade, feta en olijven. Op onze lunchplank kaart lees je er alles over! Komt u met meer dan 20 personen? Kies dan voor onze koffietafel, een heerlijk uitgebreid buffet met voor ieder wat wils.

Diner

Vis, vlees of vegetarisch? Onze medewerkers toveren de heerlijkste gerechten op uw bord. Met zoveel mogelijk eerlijke en verse ingrediënten. 

Tot en met acht personen is het mogelijk om à la carte te eten. Komt u met meer dan acht personen? Voor u en uw gezelschap reserveren we een heerlijk driegangendiner voor € 32,50 per persoon. Heeft u andere wensen? We denken graag met u mee, contact ons via: 030 – 666 88 67.

Bekijk de dinerkaart

Bekijk de ijskaart

Om uw diner compleet te maken bieden we bijpassende wijnen aan. U kunt kiezen voor losse glazen of voor een arrangement.

Bekijk de wijnkaart


Diner grote groepen

Wist u dat u ook met grote groepen kunt dineren in onze BraZZerie? Zelfs groepen van meer dan 10 personen zijn van harte welkom. Speciaal voor grote groepen serveren wij het Abrona 3-gangen diner.

Fijn als u van te voren reserveert, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

High tea

Wilt u genieten van onze heerlijke high tea? Dat kan. Onze barista’s verzorgen (onbeperkt) thee & koffie. Op tafel toveren wij de lekkerste zoete gerechten uit onze eigen bakkerij. En ook de hartige hapjes mogen niet ontbreken. Vergeet niet minimaal 2 dagen van te voren te reserveren.

Bekijk de high tea kaart

Borrelen

Maak uw borrel of diner compleet met de fantastische wijnen die we voor u geselecteerd hebben. Natuurlijk passen de wijnen perfect bij de gerechten op de dinerkaart, voor een optimale smaakbeleving. Want welke wijn past er bij welk gerecht? Wij adviseren u graag!

Met een goed glas wijn aan tafel of met vrienden een cocktail drinken aan de bar? Er zijn verschillende borrelmogelijkheden in onze BraZZerie.

Bekijk de borrelkaart


Naast onze wijnkaart en de verschillende bieren van Swinckels die wij aanbieden, staan er ook heerlijke cocktails op het menu, gemaakt door onze barkeeper. En bij een borrel horen lekkere hapjes! Nootjes/zoutjes, kaas- en charcuterieplanken maar ook de bitterballen mogen zeker niet ontbreken. Proost!