Lionsclub kookt in BraZZerie!

Draag jij bij aan rijbewijs van onze bakker?

Aanstaande maandag 2 maart organiseert de Lionsclub Vleuten-De Meern een ‘dank je wel diner’ voor de vrijwilligers van het Johanneshospitum in Vleuten. Leden van de club nemen de BraZZerie over en staan in de keuken en de bediening. Extra leuk is dat zij 20 plekken beschikbaar stellen voor gasten van Abrona. Deze twintig gasten genieten niet alleen van een heerlijk diner, maar dragen ook bij aan het rijbewijs van een van onze bakkers!

Rijbewijs bakker

De opbrengst van het Lionsdiner (€17,50 p.p.) wordt rechtstreeks gestort in de spaarpot van een van onze bakkers. Hierdoor maakt u het mogelijk dat deze bakker rijlessen kan volgen! Met het behalen van een rijbewijs is het straks mogelijk om de broden en al het lekkers uit onze bakkerij ook te gaan bezorgen. Ofwel een win-win situatie. U helpt hen verder ontwikkelen. Daar wil u toch ook aan bijdragen?  

Menu

Voor de kleine bijdrage van €17,50 per persoon geniet u van onderstaand menu:

  • Sashimi salade met verse zalm
  • Verse tomatensoep met mascarpone
  • Rose gebraden kalfsmuis met groente/aardappelgarnituur
  • Griekse yoghurt met honing en notenmix

Reserveren

Er zijn maar een beperkt aantal plekken en vol = vol. Reserveer nu snel uw tafeltje! Dit kan door te bellen naar 030-6668867 of stuur je reservering per e-mail naar brazzerie@abrona.nl