Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

kf plaat vol muffins cupcakes

Is u zoon of dochter binnenkort jarig en wilt u het aller-leukste kinderfeestje vieren?
Vier het kinderfeestje van uw kinderen dan bij bakker Danker. In de bakkerij van Brazzerie Abrona in de Meern geef ik superleuke verjaardagsfeestjes vol met creativiteit en plezier.

buitenzijdeWandel- of fietsarrangement
Gilde Utrecht en Abrona zijn een unieke samenwerking aan gegaan waar ook u van kunt profiteren. Het Gilde Utrecht verzorgt de wandel- of fietstocht en Abrona zorgt voor een hapje en drankje, een high tea of een heerlijke lunch of diner.

schilderworkshopWorkshop schilderen
De workshop bestaat uit het maken van een of meer schilderijen met acrylverf. Ervaring met schilderen is niet nodig Het gaat er primair om dat u samen plezier heeft en het resultaat zal u zeker verbazen!

keramiekKeramiek arrangement
Myra van den Eertwegh en BraZZerie Abrona zijn een unieke samenwerking aan gegaan waar ook u van kunt profiteren. Myra verzorgt de workshop en Abrona zorgt voor een prettige werkruimte, een hapje en drankje, een heerlijke lunch of diner.

De workshop bestaat uit het beschilderen van glas op een vorm naar keuze. Het proces van de verdere bewerking en afwerking wordt uitgebreid aan u uitgelegd. De duur van een workshop varieert van 1½ tot 2½ uur.

Onze keuken en kaarten