Feestdagen bij Abrona

De dagen worden korter, buiten wordt het kouder en in onze BraZZerie & Bakkerij zijn we al druk bezig met voorbereiden… Dat kan maar één ding betekenen. De decembermaand staat weer voor de deur. En dat vieren we graag met u!

Nieuwe menukaart

December staat in het teken van samenzijn en waar kan dat beter dan in onze BraZZerie? Kom heerlijk a la carte dineren. Extra leuk! We hebben een nieuwe menukaart. Heerlijke nieuwe gerechten, eventueel met bijpassende wijnen. Komt u snel proeven?
Of kies voor ons verrassingsmenu (voor maar €28,50 p.p.). 

21 december

Op 21 december doen we dit net even anders. Omdat wij gesloten zijn van 23 december 2019 t/m 2 januari 2020 hebben we op 21 december geen a la carte dineren. Hiervoor in de plaats hebben wij een speciale ‘leegverkoop’. Het lekkerste eten, maar dan extra voordelig!

  • 2 voorgerechten voor € 7,00
  • 3 hoofdgerechten voor € 17,00
  • 1 dessert verrassing voor € 6,00

Natuurlijk wordt ons drie gangen verrassingsmenu wel verkocht.

Feestelijk arrangement

Feestelijk het oude jaar uit, het nieuwe jaar in bij BraZZerie & Bakkerij Abrona. Reserveer nu uw all-inn arrangement* in de maanden november, december, januari of februari. Heerlijke borrelen met de lekkerste gerechten. Inclusief:

  • 3 uur onbeperkt genieten voor € 42,50 p.p.
  • Hollandse bar: bieren van de tap, huiswijn (rood, wit en rosé), frisdranken en vruchtensappen.
  • Startend met nootjes/zoutjes op tafel.
  • Een kopje verse wildbouillon.
  • Borrelplank met koude en warme tapas. Met o.a. wraps met vis, vlees en vegetarisch. Canapé met carpaccio en pesto, bladerdeeghapjes en wraps met pulled pork en BBQ saus.

*Te reserveren vanaf 12 personen. 

Het is mogelijk het arrangement te reserveren t/m 1 februari 2020. Dit doet u door te bellen naar de BraZZerie via 030 666 8867. Even binnenlopen mag natuurlijk ook!

Jaarwisseling

De BraZZerie & Bakkerij is gesloten van 23 december tot 2 januari. Wij hopen u vanaf 3 januari 2020 weer te mogen ontvangen.