Certificaten uitgereikt aan BraZZerie & Bakkerij kanjers!

Het was zaterdag 13 juli feest in de BraZZerie & Bakkerij tijdens de eerste certificatenuitreiking in de vernieuwde zaak. 31 kanjers uit de bediening, keuken en bakkerij hebben hun leerdoelen behaald en dat werd bekroond met een certificaat!

We zijn ontzettend trots op onze medewerkers! Ze hebben samen met vakkrachten en vrijwilligers hun best gedaan om aan hun leerdoelen te werken. Deze leerdoelen zijn getoetst en ondertekend door onze leermeesters. Er zijn in de bediening certificaten uitgedeeld voor onder andere gasten ontvangen, twee warme borden dragen en tafel afruimen. Ook in de keuken hebben onze kanjers hard gewerkt, zij hebben onder andere een certificaat behaald voor gasfornuis reinigen, ui snipperen en pasta koken. Onder de medewerkers uit de bakkerij werden certificaten uitgedeeld voor onder andere het machinaal/handmatig maken van roerdegen volgens het recept en het maken van chocoladerotsjes en cake.

Investeren in de toekomst

Deze certificaten dragen bij aan het verzelfstandigen van onze medewerkers en leveren bewijs van hun kunde. Deze certificaten vormen een hulpmiddel voor onze medewerkers bij het profileren in het reguliere werkveld. Abrona is druk bezig te organiseren dat deze certificaten ook landelijk erkend gaan worden, zodat onze toppers ook kunnen stralen op andere werkplekken in de huidige arbeidsmarkt.