Broodjes & Gebak aan huis

Nieuw! Bestel- en bezorgservice

Wij van BraZZerie Abrona De Meern hebben nu een broodjes & Gebak bestel- en bezorgservice aan huis. De hoogwaardige kwaliteit, zoals u die gewend was vanuit de BraZZerie, kunt u ook thuis of op het werk laten bezorgen. Of het nu om enkele belegde broodjes gaat of een compleet verzorgde lunch. Bij BraZZerie Abrona De Meern kunt u een keuze maken uit belegde broodjes, fruitsalade en dranken. Komt u ook snel proeven?

Coronacrisis

Tijdens de coronacrisis, wordt er landelijk veel meer gebruik gemaakt van de bezorgservice. “In deze tijd is het natuurlijk ideaal om een broodje te laten bezorgen. Mensen komen de deur minder uit, maar hebben wel eten nodig. En daar zijn wij van BraZZerie Abrona De Meern voor!” De service blijft hetzelfde. Er wordt hard gewerkt om jou bijvoorbeeld een heerlijk vers broodje te bezorgen, of heerlijke gebakjes. Uiteraard met de hygiënische maatregelen die op dit moment nodig zijn.

Heb jij zin in een lekker vers broodje of gebakje? Bestel dan bij BraZZerie Abrona! Het is snel, lekker en gemakkelijk. Bestellen kan eenvoudig.

Lees verder