Bestel brood, koekjes en gebak voor de feestdagen!

De feestdagen vier je met brood, koek en gebak van Bakkerij Abrona! Met trots maken wij in onze Bakkerij heerlijke producten die de feestdagen nóg leuker maken, zoals een speculaastaart, tulbandcake en amandel kerstkransjes.

Deel de vreugde

De feestdagen draaien om samen zijn en samen genieten. Bakkerij Abrona wil helpen om de feestvreugde te vergroten. Verwen daarom je personeel en relaties voor de feestdagen met lekkernijen uit onze Bakkerij, zoals een geschenkdoos of kies zelf iets lekkers uit ons assortiment. Wij kunnen dit op een gepaste manier verpakken. Natuurlijk geniet je tijdens de feestdagen ook thuis van ons brood, koekjes en gebak.

Unieke geschenkdoos

Speciaal voor de feestdagen hebben wij een Sintdoos en een Kerstdoos die je als geschenk kunt geven. De Sintdoos bevat een gevuld speculaastaartje, een amandelstaafje, 10 stuks marsepein fruit, speculaasjes en een zakje strooigoed. In de Kerstdoos vind je boterkoek met rozijnen, een amandelstaafje, vruchtencake, kerstkoekjes en 10 aardbeien van marsepein. Alle dozen worden in de ateliers van Abrona gemaakt en zijn uniek. Geen twee zijn er hetzelfde!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Door het geven van een geschenk uit onze Bakkerij laat je als onderneming of particulier zien dat je oog hebt voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. BraZZerie & Bakkerij Abrona is een namelijk een horecagelegenheid in De Meern die bekend staat als bijzonder. Dat is niet zomaar! Hier werken medewerkers met een verstandelijke beperking en/of een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit doen we met elkaar, voor elkaar.

Bestellen

Benieuwd naar ons gehele assortiment voor de feestdagen? Download en bekijk de folder hieronder. Als je je keuze hebt gemaakt, geef je jouw bestelling door via e-mail: bakkerij@abrona.nl of telefonisch door te bellen op 030 – 666 88 67.