BraZZerie geopend per 1 juni

Ook ons zonnige terras

Yes, we mogen weer open! Per maandag 1 juni om 12.00 uur zal, naast de bakkerij, ook haar BraZZerie haar deuren weer openen. Lunch en diner is alleen mogelijk op reservering. Voor koffie/thee met lekkers mag u wel binnenlopen zonder reservering. Wij hanteren een maximum van 30 gasten tegelijkertijd in het restaurant.

Maatregelen

Uiteraard volgen wij alle maatregelen en (extra) hygiene eisen van het RIVM op. Bij de tafels in de BraZZerie en op ons terras is rekening gehouden met 1,5 meter afstand. Om zicht te houden op het aantal gasten is lunchen en dineren alleen mogelijk op reservering. U kunt uw reservering doorgeven via onze website, door te mailen naar brazzerie@abrona.nl of door te bellen naar 0306668867.

Opstarten zorg

Helaas is het nog niet mogelijk om aan de slag te gaan met onze jongens en meiden, hoe graag we dit ook zouden willen. De BraZZerie draait dus voorlopig op onze horeca mensen (begeleiders). Wij hopen uiteraard dat de situatie het binnenkort ook toelaat om de zorg geleidelijk weer op te starten zodat onze toppers aan het werk kunnen.

Bakkerij

Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om, op bestelling, producten uit de bakkerij af te nemen. Meer hierover of direct bestellen? Kijk Kijk hier.