25 september open dag BraZZerie & Bakkerij en Hotel Restaurant

Hotel Restaurant Abrona in Oudewater en BraZZerie & Bakkerij Abrona in De Meern zijn horecagelegenheden die bekend staan als bijzonder. Dat is niet zomaar! Bij ons werken medewerkers met een verstandelijke beperking en/of een afstand tot de arbeidsmarkt. Onze toppers werken in de bediening, in de keuken, onze eigen bakkerij, in de housekeeping en in de facilitaire dienst. Allemaal onder begeleiding van professionele vakmensen. We ontdekken samen wat er mogelijk is. We bieden jou de kans om dit van dichtbij te ervaren. Kom je ook?

Met liefde gemaakt

Ontwikkeling is de basis van onze horecagelegenheden. Onze medewerkers krijgen dan ook met regelmaat een cursus of training, bijvoorbeeld om als échte Barista aan de slag te gaan. Ze werken zoveel mogelijk zelfstandig, mét een berg zelfvertrouwen. En dat proeft u terug in de producten! Hiervoor heeft Abrona een eigen werkwijze ontwikkeld. We vertellen je hier graag meer over op onze open dag.

Kom jij 25 september naar de open dag?

Wil je meer weten over onze toppers, over de manier waarop wij werken of ben je gewoon benieuwd naar de zaken? Op 25 september is er een open dag in zowel het Hotel Restaurant (Oudewater) als in de BraZZerie & Bakkerij (De Meern). Van 13.00 uur – 17.00 uur staat ons team klaar met een hapje en een drankje. En natuurlijk krijg je een uitgebreide rondleiding. Kom je ook? Meld je dan snel aan! Stuur een e-mail naar hotelrestaurant@abrona.nl of brazzerie@abrona.nl.