Over Abrona

Met elkaar, voor elkaar

Met elkaar, voor elkaar. Dat is waar Abrona voor staat. Abrona biedt mensen met een verstandelijke beperking of om andere redenen een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, ondersteuning. Onze medewerkers werken in de bediening, in de keuken, in onze eigen bakkerij, de facilitaire dienst en op de administratie. Allemaal onder begeleiding van professionele vakmensen.

Uit de praktijk
Wesley begon met werken bij BraZZerie Abrona in De Meern. Hij heeft een grote ambitie en is daarom doorgestroomd naar ons hotel. Hier kreeg Wesley de kans om een leertraject te volgen, vol sociale en vaktechnische vaardigheden. De groei van Wesley bleef niet onopgemerkt. Hij heeft intussen een contract bij een van onze partners. Daar zijn wij heel trots op!

Meer informatie over Abrona: www.abrona.nl
of mail naar info@abrona.nl

Een feestje om hier te werken

Bij BraZZerie Abrona is het een feestje om te werken. Wie het team komt versterken begeleidt mensen die een groot hart voor de horeca hebben. Je helpt in totaal vijfendertig medewerkers met een verstandelijke beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. Dat ze goed zijn in hun vak blijkt uit de waardering: op restaurantwebsite Iens werd de BraZZerie beoordeeld met een 8,7.

Als je het team van BraZZerie Abrona komt versterken, werk je samen met andere persoonlijk begeleiders. Je helpt de medewerkers als ze iets lastig vinden of maakt een plan als ze iets willen leren. Je deelt het werk voor de medewerkers op in kleine stapjes zodat ze overzicht hebben. Zo wordt er bijvoorbeeld in de bakkerij met werkinstructiekaarten gewerkt. Daarop is stap voor stap te zien hoe brood of gebak moet worden gemaakt.

Zelfvertrouwen
Vakmensen nemen de tijd om de vragen van de medewerkers te beantwoorden en laten zien hoe ze het werk makkelijker kunnen maken. Als het goed loopt krijgen medewerkers steeds meer vrijheid wat weer goed is voor hun zelfvertrouwen.

Ervaren mensen uit de bediening houden een oogje in het zeil. Samen met hen begeleid je cliënten en help je ze met het behalen van hun benodigde certificaten. Je zorgt ervoor dat ze het naar hun zin hebben op hun beschermde werkplek.

Even wennen
Cliënten werken met veel plezier bij BraZZerie Abrona waar ze de heerlijkste lunches en diners voor gasten bereiden. Voordat ze in de BraZZerie aan de slag gaan werken cliënten eerst in de huishouding zodat ze rustig kunnen wennen. Als begeleider overleg je na een tijdje met de cliënt en de leiding van de BraZZerie wat een volgende stap kan zijn.

Vrienden van Abrona
Alle leveranciers van BraZZerie Abrona zijn vrienden van Abrona. Zij delen hun kennis, tijd en middelen. Zo bouwen we samen aan de toekomst van onze medewerkers.


Word ook Vriend van Abrona

Word ook vriend van Abrona en investeer in een leer- en werkomgeving waar onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen en een werkplek hebben midden in de samenleving. Een kleine bijdrage per jaar kan het verschil maken in het leven van mensen met een beperking. Zij verdienen een eerlijke kans! Meer informatie over ‘Vrienden van Abrona’ is te vinden op www.vriendenvanabrona.nl of mail vrienden@abrona.nl