Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Zeer gezellige goede bediening, wij komen hier graag omdat wij ook genieten van het oprecht geïnteresseerde hardwerkende personeel! Altijd vrolijk.. waar kom je dat tegenwoordig nog tegen!

Al vaak gegeten bij de Brazzerie, met collega's of met vrienden en ik blijf er zeker terug komen. Altijd een feestje om daar te eten.
Van mij krijgen ze ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vijf sterren!

Het was erg lekker, een heerlijke krokante Croque Monsieur met beenham, gesmolten kaas en bechamelsaus gevarieerde sla en komkommer als garnering, je hebt hier meer dan voldoende aan. Met dit heerlijke weer kon je lekker buiten op het terras lunchen wat erg gezellig aandoet. De bediening is vriendelijk en behulpzaam, wat ik erg belangrijk vind.

We hebben door de jaren heen al meerdere malen gegeten bij de BaZZerie met in grootte variërende gezelschappen. Elke keer voortreffelijke service; bijzonder attente en vlotte bediening, én heerlijke gerechten. Tevens is het restaurant zelf ook sfeervol ingericht en zit het nooit tjokvol; ze hanteren een reserveringsbeleid in verband met de werkdruk voor het personeel. Dit komt ten goede voor het geluidsniveau; voor oma en haar gehoorapparaten is het hier ook goed uit te houden. Kortom een bijzonder fijn restaurant waar je heerlijk kunt eten voor elke gelegenheid. Wij vertrekken altijd met goed gevulde buiken!

Vriendelijke service en het eten was heel erg lekker! Mooi concept en past goed binnen de organisatie van Abrona! Zeker een aanrader

Onze keuken en kaarten