Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Seizoenen zijn uiteraard een inslag voor de samenstelling van onze menu's, maar in onze nabije omgeving worden zoveel mooie producten gemaakt of geteeld dat we daar graag gebruik van maken.

Wij werken graag samen met leveranciers uit onze eigen regio. Er is zoveel

moois te vinden om ons heen, dus waarom zou je soms verder kijken dan je neus lang is...? 

Soms iets verder dan onze eigen deurmat, maar dan bieden zij een uitmuntend product met een biologische oorsprong waarvan het echt genieten is...

Een korte samenvatting van de mensen of leveranciers waar wij in onze keuken of het restaurant graag mee samenwerken.

(klik op de titels voor meer informatie)

 

download

Geertjes Hoeve, Haarzuilens

Biologische Geitenkaas van Haarzuilense bodem. 

Op de 'beleef-boerderij' is zoveel leuks te zien en te beleven voor jong & oud. Echt een leuk dagje uit in onze omgeving. En je kunt daar ook nog eens het lekkere brood en appeltaart van onze bakkerij proeven! #mjammie

 

De Haarse Gaard, Haarzuilenslogo-haarse-gaard-def-op-kleur

Tegenover de Geertjes Hoeve halen wij de goudreinetten die in de appeltaart van de bakkerij gaan.

Proef de smaak van het platteland!

 

moestuin

Onze eigen moestuin, BraZZerie Abrona, De Meern

Rechtstreeks vanuit onze tuin vlak naast het terras. Met vrijwilligers en onze cliënten komen eigen groenten, fruit of kruiden zo uw bord op gerold. Op eigen grond verbouwen we een aantal heerlijke groenten die we gebruiken op onze bordjes.

 

Kasteeltuin Nyevelt, Viscontipark, De Meern

Onze achterburen.

Na het initiatief van onze eigen moestuin werd het verloren gelaten gebied achter onze brazzerie opnieuw leven ingeblazen door stichting de wending. Een heuse moestuin van formaat, stadslandbouw ultima forma gelijk naast 

logo-nijevelt

onze deur. Hier gebeurt nogal het één en ander... Buurtparticipatie, vrijwilligers, onze cliënten aan het werk, educatie voor de 4 naastgelegen basisscholen. Teveel om op te noemen in ieder geval. Omdat na het eerste jaar experimenteren nu de productie omhoog gaat, gaan wij bij de brazzerie nauw samenwerken met de producten van de Kasteeltuin en zult u vaker van dit soort ingrediënten op het bord treffen.

Hoe dichtbij wil je het hebben?? 

 

logo konijn

D. Konijn, Boter en aanverwante producten, Zoetermeer 

Bij ons broodje wat we bij uw voorgerecht serveren zetten we graag deze mooie 'Beurre fleur de sel' neer. 

Verder gebruiken wij verse scharreleieren die Dinie uit het Groene Hart haalt waarbij men let op de kwaliteit van het voer (graan) en het dierenwelzijn.

De eieren zijn in dezelfde week gelegd als wanneer wij ze gebruiken.

Daarnaast gebruikt onze bakker ook gretig de Beurre d`Ardenne in zijn koekjes.

 

Zomers

IJs van IJssalon Zomers, De Meern

Heerlijk IJs hoeft niet van ver te komen, in het hartje van het oude De Meern zit al enige tijd een prima ijssalon met mooie smaken die goed bij onze desserts of terrascoupes passen.

 

 

 

 

 

 

Onze keuken en kaarten