Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

buitenzijdeWandel- of fietsarrangement
Gilde Utrecht en Abrona zijn een unieke samenwerking aan gegaan waar ook u van kunt profiteren. Het Gilde Utrecht verzorgt de wandel- of fietstocht en Abrona zorgt voor een hapje en drankje, een high tea of een heerlijke lunch of diner.Het arrangement bestaat uit het maken van een mooie wandel- of fietstocht in combinatie met een koffietafel, high tea, een lunch of diner en is uitermate geschikt voor bedrijven en particulieren.
De wandeling voert u langs de bijzondere plekken in de wijk Veldhuizen in De Meern. De wandeling duurt ongeveer 2 uur. De fietstochten gaan door de nieuwe wijk Leidsche Rijn en de omgeving van De Meern.

 

De horecafaciliteiten
U wordt in BraZZerie Abrona ontvangen met een drankje. Hier ontmoet u uw gids en samen gaat u op pad. Voor of na de activiteit kunt u gebruik maken van de door u gekozen horecafaciliteit.
BraZZerie Abrona is een sfeervolle monumentale boerderij met serre, terras en ruime parkeergelegenheid. De BraZZerie is gelegen in De Meern, Utrecht. Voor uw wensen bij de keuze voor een lunch, diner of receptie zijn ruime mogelijkheden.

 

De prijs
Wij bieden een arrangement op maat en voor elke portemonnee. De prijs is afhankelijk van de wandel- of fietstocht en de keuzes voor de horeca. Gilde Utrecht is een organisatie van vrijwilligers van 50 jaar en ouder. Zij hebben kennis en ervaring opgedaan in werk, studie en hobby's. Dit willen zij graag overbrengen aan anderen, of ze nu jong of oud zijn. Gilde Utrecht heeft een groot aantal aanbieders met kennis van de stad, die als rondleider optreden. Zij laten u graag de mooie en bijzondere plekken van de stad zien.

Hebt u nog vragen of wilt u reserveren, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

U kunt bellen of e-mailen:

T (030) 666 88 67
F (030) 666 15 09
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Gilde Utrecht
T (030) 234 32 52 of 234 28 23
I www.gildeutrecht.nl

Openingstijden:
Dinsdag tot en met zondag van
12.00 u tot 22.00 uur en volgens afspraak

Onze keuken en kaarten