Feestdagen

Feestelijk het oude jaar uit, het nieuwe jaar in!

Bij de afsluiting van het oude jaar en de start van een nieuw jaar wilt u natuurlijk gezellig samen zijn. Dit kan bij BraZZerie & Bakkerij Abrona! Reserveer nu uw all-inn arrangement* in de maanden november, december, januari of februari. Heerlijke borrelen met de lekkerste gerechten. Inclusief:

  • 3 uur onbeperkt genieten voor €42,50 p.p.
  • Hollandse bar: bieren van de tap, huiswijn (rood, wit en rosé), frisdranken en vruchtensappen.
  • Startend met nootjes/zoutjes op tafel.
  • Een kopje verse wildbouillon.
  • Borrelplank met koude en warme tapas. Met o.a. wraps met vis, vlees en vegetarisch. Canapé met carpaccio en pesto, bladerdeeghapjes en wraps met pulled pork en BBQ saus.

*Te reserveren vanaf 12 personen. 

Reserveren

Het is mogelijk het arrangement te reserveren t/m 1 februari 2020.
Dit doet u door te bellen naar de BraZZerie via 030 666 8867. Even binnenlopen mag natuurlijk ook!

€ 42,50
p.p.

Brood, koekjes en gebak!

De feestdagen vier je met brood, koek en gebak van Bakkerij Abrona! Met trots maken wij in onze Bakkerij heerlijke producten die de feestdagen nóg leuker maken, zoals een speculaastaart, tulbandcake en amandel kerstkransjes.

Geschenkdoos

Speciaal voor de feestdagen hebben wij een Sintdoos en een Kerstdoos die je als geschenk kunt geven. De Sintdoos bevat een gevuld speculaastaartje, een amandelstaafje, 10 stuks marsepein fruit, speculaasjes en een zakje strooigoed. In de Kerstdoos vind je boterkoek met rozijnen, een amandelstaafje, vruchtencake, kerstkoekjes en 10 aardbeien van marsepein.